BDK napi BLOG

2014. december 11., csütörtök

Goodfriend-Vida Ildikó találkozó: letiltott kabaréjelenet

Cenzúra Magyarországon 2014-ben!

Viharos gyorsasággal terjed a Facebookon az a hangfelvétel, amelyen a Magyar Rádió szilveszteri kabaréjába szánt jelenet hallható és amely egy elképzelt André Goodfriend-Vida Ildikó találkozót dolgoz fel. A jelenetet még felvenni sem engedték a közrádióban! Ezért készült el az amatőr felvétel közönség nélkül - így is eléggé élvezetes :)

Minderről a szerző, Varga Ferenc József humorista számolt be a Facebookon, ahol közzé is tette a jelenetet, ezzel a kommentárral:
Előzetes a Szilveszteri Rádiókabaréból... illetve nem! Ezt a jelenetet ugyanis felvenni sem engedték – tudjuk, milyen okokból. Mindenki retteg, félti az állását, egyedül én vagyok olyan hülye, hogy vicces, politikai vonatkozású számokat írok. És hogy ne menjen kárba, megkértem Vida Péter és Aradi Tibor barátaimat, vonuljunk félre, és olvassuk össze a jelenetet, ami André Goodfriend a NAV-nál tett látogatását örökíti meg. Közönség nélküli, telefonos rögzítés, de talán sokakhoz eljut. Ha tetszett, lehet "thumbolni" (=lájk) meg osztogatni.
A képre kattintva a hangfelvétel elindul:

https://www.facebook.com/video.php?v=827100493977865
André Goodfriend a NAV-ban találkozik az USÁ-ból korrupciógyanú miatt kitiltott Vida Ildikóval - kabaréjelenet

Cenzúra - Sajtószabadság - Orbán-rezsim - A rádiókabaréból kitiltott jelenet: André Goodfriend és Vida Ildikó elképzelt találkozása a NAV-nál. Varga Ferenc József humorista jelenete,Vida Péter, Aradi Tibor közreműködésével


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése