BDK napi BLOG

2014. május 10., szombat

Puszi, Orbán - Magyarország miniszterelnöke

Újbóli megválasztása alkalmából kinevetjük Orbán Viktort! Arcába röhögünk, mert tudjuk, hogy mit ér, tudjuk hogy kicsoda ez a pöffeszkedő alak, aki megtagadta liberális és demokrata múltját és saját nemzeti hagymázában tetszelegve építi hatalmát, birodalmát. Veszni fog, csúfosan. Addig is kacagjunk a szemébe.

Íme három gúnykacaj

1) A NEMIgaz a Magyar Képzőművészeti Egyetem Művészeti és Művészetelméleti Szakkollégiumának munkacsoportja, melynek fő témája a gender, a nemiség, a nő, a férfi. Választási performanszuk Budapesten: puszi, Orbán


Bővebben: PUSZI ORBÁN MINISZTERELNÖK

2) Az extrém művészeti megnyilvánulásairól híres (olykor hírhedt) Tereskova, azaz  Nagy Kriszta is kitett magáért. Nem kevesebb mint 57 arcképet készített készített Portré festést vállalok c. kiállítása számára. Képein a jóságos mosolyú nemes arcél mindenütt ugyanaz, a pingálás meg mindenütt más, de ugyanazt a vigyort gerjeszti.



3) Peer Krisztián írta a szövegét annak a dalnak, amivel a Puszi együttes beszól Orbán Viktornak. A Mit loptál ma, Kolbász Viktor? című számhoz vicces klip is készült, amelyet az egyik legismertebb webes Photoshop-művész, Lazacz készített. Lehet dúdolgatni!



Olvasd el ezt is, ha érdekel:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése