BDK napi BLOG

2012. április 2., hétfő

Schmitt Pál lemondott

Még vasárnap is arról nyilatkozott, hogy nemnemsoha. Aztán hétfőn délutánra mégis... Igaz, előtte újra előadta a bizonyítvány szánalmas magyarázatát, a Karinthy-műben szereplő érveknél is képtelenebb állítások formájában. Az egyik legrangosabb magyar hírportál, a HVG.HU tényfeltáró nyomozati anyagát például úgy említette, mint egy „névtelen blogger” véleményét... A tudományos kutatás mibenlétéről láthatóan halvány lila segédfogalommal sem rendelkező sportoló egyéb elmésségei az alábbi képre kattintva meghallgathatók

Nyilvánvaló, hogy a döntésre, hogy lemond, nem önszántából jutott. Orbán Viktort állítólag meggyőzték, hogy ha ez az ügy tovább eszkalálódik, a Pali nevű rongybaba ráég a kezére.

...Amikor egy héttel az alapos plágium-vád megjelenése után a közrádióban először adta elő szánalmas hazugságait, akkor készítettem a Schmitt Pál lemondott nevű oldalt - a várt esemény virtuális megelőzése jegyében. Nézettsége eleinte nem volt számottevő, de aztán februárban növekedésnek indult. Az utóbbi napokban már több százan találtak rá a Google-keresés révén. Az elnöki bejelentést követően az egyéni böngészők száma több ezerre nőtt. 

Az oldalon megtekinthető a parlamenti közvetítés felvétele - beleértve azt a sok-sok ostoba és szánalmas mentegetőzést, amit az elnök úr összehordott. Ezek után mondott le. - No, nem azért mondom, de van ilyen oldalam is: Lemondott Orbán Viktor - Orbán Viktor lemondott


Az mindenesetre teljességgel nevetséges, ahogy a kormányoldal utólag is mosdatja Orbán Viktor szerecsenét. Szerintük a lemondás SP erkölcsi nagyságát bizonyítja. Haha. Bizony mondom, erkölcsi silányságra, hitvány és megvetendő emberi jellemre utal mindaz, amit Schmitt az elmúlt hónapokban művelt. Se kiállította magáról a bizonyítványt a magyar politikai jobboldal is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése